Катарина Манова – Професинален фризор и стилист – 0884557956

 

Деница Цветанова
Маникюрист-Педикюрист

Завършила съм професионалното си обучение във Френската Фирма PEGGI SAGE през 2009 година . Веднага след обочението си започнах работа в салон за красота . През 2012 работих във фирма за Експресен маникюр и педикюр . А от 2014 съм собственик на САЛОН ЗА КРАСОТА ДЕНИ.

Непрекъсното следя новостите сързани с маникюр и педикюр. Ходя на семинари и различни обучения, от който имам издадени Сертификати: За работа с Шилак, Декорации с Шилак и така нашумялите One Stoke декораци с плоска четка.

Татяна Цветанова
Майстор Фризьор

През 1990г. получила Майсторско свидетелство по занаята Фризьорство с право на преподаване от занаятчийската камара, през 1994г. придобила свидетелство от артистичния комитет на френското фризьорство с председател на организационния комитет в България, стилист К.Капанов. Упражнява дейността и до ден днешен.

Салон за красота ДЕНИ – www.denisalon.com

Маникюрът е важна част от визията на всяка жена. Добре поддържаният маникюр никога няма да остане незабелязан . Разполагаме с богата гама от лакове . Ние се доверяваме само на най- добрите марки . Освен маникюр , всека съвременна жена трябва да има и добре поддържан педикюр както през лятото така и през зимата . Въпреки че краката са една незабележима част от нашето тяло , за тях са нужни специални грижи. Педикюрът е една от релаксиращите услуги в нащият салон за красота .

Както на маникюра така и на педикюра може да се направи дълготраен лак който по желание на клиента може да бъде декориран било то с рисунка , камъчета и други.

В Салон за красота Дени , можете да удължите ноктите си с гел или с удължители. Ноктопластиката е подходяща за хора с проблемни нокти , които не позволяват да се сдобиете с желания красив естествен маникюр. Ноктопластиката предлага различни варианти за изграждане на дължина и форма .

Нащият салон предлага различни услуги за коса . Подстигване , боядисвне , кичури и разнообразие от прически както за ежедневието така и за специални случаи.

Всеки знае че красивата коса е здравата коса,ние предлагаме терапии за поддържане на цвета и възтановяване на косата.

Нашите фризьори ще се погрижат за боядисването ви с професионални бои.

Визията на всеки клиент в салона е много важна-той трябва да остане доволен ,а ние от своя страна трябва да сме безупречни в това което правим!